"Kijk diep in de Natuur, en dan zul je alles beter begrijpen"
A. Einstein.

De natuur geeft inzicht en handvatten om naar onszelf te kijken. Door de natuur om ons heen, met zijn veranderingen van de seizoenen, te observeren kunnen wij op een andere manier naar ontwikkeling, groei en balans kijken.
Een zonnebloem zal nooit een tulp worden. Persoonlijke ontwikkeling gaat over het worden van die tulp wanneer je in essentie een tulp bent. Persoonlijke ontwikkeling gaat over het uitvinden en leven van jouw potentie, blauwdruk of DNA.

"Wanneer we ruimte geven aan onze eigen natuur worden we wie we zijn. 
Jeanine Kouijzer, Atelier de Schildpad

Voor groei en ontwikkeling is net zoals in de natuur balans nodig want alles is met elkaar in verbinding: Bij ons gaat die balans o.a. over het evenwicht en samenspel tussen hoofd, gedachten, gevoel en lichaam en over die tussen je binnenwereld en je buitenwereld.

De Kunst van je eigen weg....

Atelier de Schildpad zoekt in haar activiteiten graag naar een co-creatie. Een samenwerking  waarbij er iets nieuws kan ontstaan voor alle betrokken partijen.

Atelier de Schildpad biedt jong en oud kennis en(creatieve) inspiratie, persoonlijke coachingstrajecten, workshops om op jouw manier je eigen Natuur te ontdekken en je natuurlijke ontwikkeling te volgen.
De Schildpad verzorgt belevingsgerichte lessen voor kinderen en leerkrachten uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs: Lessen die aansluiten bij een bepaald onderwerp of een thema/project een verdieping geven.

Heb je vragen? Neem gerust contact op>>>>