Een palet aan mogelijkheden

Het aanbod van Atelier de Schildpad is door de achtergrond van Jeanine Kouijzer zeer breed. Creatie kracht, verbinding, eigenheid zijn kernwoorden. Het aanbod gaat van activiteiten die te maken hebben met creatieve handvaardigheid, het maken van kunst, teambuilding tot het leren-leren, coaching en het stimuleren van de van sensomotorische ontwikkeling door middel van creatieve expressie.

Voelsprieten

Leren omgaan met (hoog)gevoeligheid doe je door nog beter te voelen in plaats van je af te sluiten van je omgeving.......
Groepslessen voor kinderen in de basisschoolleeftijd waarbij ze op speelse manier leren omgaan met hun voelsprieten en die van de ander.
Klik hier>>>>

Coaching leren-leren

Je kunt alleen maar leren op de manier waarop jij het zelf begrijpt!
Dit klinkt logisch en eenvoudig, maar toch is het kijken naar je eigen leerstrategie en zelf oplossingen bedenken voor jouw leerprobleem niet eenvoudig. Atelier de Schildpad kan je hierbij in een kortdurend traject ondersteunen.
Klik hier>>>>

Teambuilding en creatieve Brainstorm bedrijven

Onder Turtle-Art biedt de Schildpad creatieve teambuilding aan. Gezamenlijk een passend kunstwerk maken voor jouw bedrijf of door een creatieve brainstorm werken aan innovatie en ontwikkeling.
Klik hier>>>>